Ψύξη - Κλιματισμός

μακροχρόνια πείρα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο αδειούχος- πιστοποιημένος ψυκτικός Μαυράκης Στέλιος διαθέτει μακροχρόνια πείρα και άρτια τεχνολογική κατάρτιση ώστε να μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε κατασκευή και συντήρηση συσκευής ψύξης και κλιματισμού που υπάρχει σε ιδιωτικό αλλά και σε επαγγελματικό – βιομηχανικό χώρο.

Προσεγγίζουμε πάντα κάθε πελάτη με τον απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια, και παραδίδουμε το έργο σας πάντα στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Υπηρεσίες επαγγελματικής ψύξης

  • Εξατομικευμένες μελέτες εφαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας
  • Εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή επαγγελματικών ψυκτικών θαλάμων καθώς και θαλάμων βιομηχανικής ψύξης
  • Τοποθέτηση σύγχρονης τεχνολογίας ψυκτικών μηχανημάτων inverter
  • Ψυκτικές εγκαταστάσεις για την κατάψυξη τυποποιημένων τροφίμων, κρεάτων, και αλιευμάτων
  • Εξατομικευμένος Σχεδιασμός κατασκευής και τοποθέτησης ψυκτικών θαλάμων
  • Μετατροπή και αναβάθμιση των μηχανημάτων παλαιότερης τεχνολογίας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

 

Η ορθή τοποθέτηση ενός κλιματιστικού είναι μια σύνθετη διαδικασία και για αυτό θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες.

 

Αρχικά θα πρέπει να επιλεγεί η σωστή θέση τοποθέτησης του εσωτερικού μηχανήματος για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Για να βρούμε το σημείο που θα μπει, θα πρέπει να προσέξουμε η κατεύθυνση του αέρα που βγαίνει από το μηχάνημα να μην είναι προς τα σημεία που καθόμαστε, όπως γραφείο, κρεβάτι, καναπές. Θα πρέπει να προτιμήσουμε ο αέρας να έχει κατεύθυνση όσο το δυνατόν προς το κέντρο του δωματίου. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγεται η τοποθέτηση του κλιματιστικού πάνω από κουζίνες και μαγειρικές συσκευές για να αποφεύγεται η συσσώρευση λίπους και οσμών στο εσωτερικό του.

ΠΩΛΗΣΗ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ 

 

Προσφέρουμε ποιοτικούς ψυκτικούς θαλάμους για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Επίσης εμπορευόμαστε και τοποθετούμε κλιματιστικά κορυφαίων επιχειρήσεων του χώρου όπως Fujitsu, Midea, Inventor, Mitsubishi, Bosch, Pitsos κ.α.